Brunnsborrning i Holmsund. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Holmsund som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Holmsund

Annons:

Brunnsborrning i Holmsund - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Holmsund. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Holmsund. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Holmsund som också borrat brunn. I Holmsund kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Holmsund.
Annons:

Brunnsborrning i Holmsund

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Holmsund vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Holmsund.

Brunnsborrarna Rehn & Sjöberg AB
Stenhuggareg. 15
913 35 HOLMSUND

Annons:

Pris för brunnsborrning i Holmsund

Kostnad och pris för brunnsborrning i Holmsund kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Holmsund som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Holmsund

I Holmsund finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Holmsund:

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Holmsund om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Holmsund.

I Holmsund fanns det sammanlagt 1 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Holmsund. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Holmsund som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Västerbotten.