Brunnsborrning i Lund. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Lund som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Lund

Annons:

Brunnsborrning i Lund - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Lund. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Lund. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Lund som också borrat brunn. I Lund kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Lund.
Annons:

Brunnsborrning i Lund

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Lund vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Lund.

Geotec
Västergatan
222 29 Lund

Annons:

Pris för brunnsborrning i Lund

Kostnad och pris för brunnsborrning i Lund kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Lund som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Lund

I Lund finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Lund:

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Lund om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Lund.

I Lund fanns det sammanlagt 1 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Lund. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Lund som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Skåne.