Brunnsborrning i Piteå. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Piteå som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Piteå

Annons:

Brunnsborrning i Piteå - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Piteå. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Piteå. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Piteå som också borrat brunn. I Piteå kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Piteå.
Annons:

Brunnsborrning i Piteå

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Piteå vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Piteå.

Norrbottens Bergtjänst AB
Härdarg. 10
941 48 Piteå

Annons:

Pris för brunnsborrning i Piteå

Kostnad och pris för brunnsborrning i Piteå kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Piteå som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Piteå

I Piteå finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Piteå:

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Piteå om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Piteå.

I Piteå fanns det sammanlagt 1 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Piteå. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Piteå som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Norrbotten.