Brunnsborrning i Övertorneå. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Övertorneå som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Övertorneå

Annons:

Brunnsborrning i Övertorneå - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Övertorneå. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Övertorneå. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Övertorneå som också borrat brunn. I Övertorneå kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Övertorneå.
Annons:

Brunnsborrning i Övertorneå

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Övertorneå vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Övertorneå.

Styrud
Villav. 9
957 32 övertorneå

Annons:

Pris för brunnsborrning i Övertorneå

Kostnad och pris för brunnsborrning i Övertorneå kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Övertorneå som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Övertorneå

I Övertorneå finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Övertorneå:

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Övertorneå om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Övertorneå.

I Övertorneå fanns det sammanlagt 1 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Övertorneå. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Övertorneå som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Norrbotten.