Brunnsborrning i Ljungby. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Ljungby som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Ljungby

Annons:

Brunnsborrning i Ljungby - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Ljungby. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Ljungby. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Ljungby som också borrat brunn. I Ljungby kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Ljungby.
Annons:

Brunnsborrning i Ljungby

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Ljungby vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Ljungby.

Borr & Energiteknik
Svarvareg. 15
341 34 Ljungby

Annons:

Pris för brunnsborrning i Ljungby

Kostnad och pris för brunnsborrning i Ljungby kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Ljungby som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Ljungby

I Ljungby finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Ljungby:

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Ljungby om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Ljungby.

I Ljungby fanns det sammanlagt 1 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Ljungby. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Ljungby som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Kronoberg.