Brunnsborrning i Lit. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Lit som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Lit

Annons:

Brunnsborrning i Lit - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Lit. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Lit. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Lit som också borrat brunn. I Lit kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Lit.
Annons:

Brunnsborrning i Lit

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Lit vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Lit.

Brunnsborrarna i Östersund AB
Hökbäck 436
836 91 Lit


Brunnsborrarna Ederwall & Eriksson AB
Hökbäck 436
836 91 Lit

Annons:

Pris för brunnsborrning i Lit

Kostnad och pris för brunnsborrning i Lit kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Lit som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Lit

I Lit finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Lit:

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Lit om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Lit.

I Lit fanns det sammanlagt 2 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Lit. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Lit som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Jämtland.