Brunnsborrning i Krokom. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Krokom som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Krokom

Annons:

Brunnsborrning i Krokom - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Krokom. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Krokom. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Krokom som också borrat brunn. I Krokom kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Krokom.
Annons:

Brunnsborrning i Krokom

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Krokom vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Krokom.

Z-brunnsborrning AB
Aspåsnäset 709
835 92 Krokom

Annons:

Pris för brunnsborrning i Krokom

Kostnad och pris för brunnsborrning i Krokom kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Krokom som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Krokom

I Krokom finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Krokom:

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Krokom om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Krokom.

I Krokom fanns det sammanlagt 1 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Krokom. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Krokom som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Jämtland.