Brunnsborrning i Kungälv. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Kungälv som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Kungälv

Annons:

Brunnsborrning i Kungälv - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Kungälv. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Kungälv. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Kungälv som också borrat brunn. I Kungälv kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Kungälv.
Annons:

Brunnsborrning i Kungälv

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Kungälv vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Kungälv.

Pålab
Signalg. 16
442 40 Kungälv


Peekab Brunnsborrning
Signalg. 10 A
442 40 Kungälv


Gräv & Borr i Sverige AB
Signalg. 13
442 40 Kungälv

Annons:

Pris för brunnsborrning i Kungälv

Kostnad och pris för brunnsborrning i Kungälv kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Kungälv som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Kungälv

I Kungälv finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Kungälv:

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Kungälv om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Kungälv.

I Kungälv fanns det sammanlagt 3 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Kungälv. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Kungälv som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Västra Götaland.