Brunnsborrning i Timrå. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Timrå som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Timrå

Annons:

Brunnsborrning i Timrå - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Timrå. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Timrå. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Timrå som också borrat brunn. I Timrå kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Timrå.
Annons:

Brunnsborrning i Timrå

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Timrå vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Timrå.

Bergvärme AB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå

Annons:

Pris för brunnsborrning i Timrå

Kostnad och pris för brunnsborrning i Timrå kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Timrå som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Timrå

I Timrå finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Timrå:

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Timrå om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Timrå.

I Timrå fanns det sammanlagt 1 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Timrå. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Timrå som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Västernorrland.