Brunnsborrning i Sundsvall. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Sundsvall som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Sundsvall

Annons:

Brunnsborrning i Sundsvall - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Sundsvall. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Sundsvall. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Sundsvall som också borrat brunn. I Sundsvall kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Sundsvall.
Annons:

Brunnsborrning i Sundsvall

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Sundsvall vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Sundsvall.

OJL Rex Rör & Värmepumpsteknik AB
Mellanv. 18
854 67 Sundsvall


Betonghåltagningar Nordborr AB
Verkstadsg. 2
856 33 SUNDSVALL


Drakstaden Entreprenad AB
Björneborgsg. 49
854 61 Sundsvall


Vattenhuset - Nordborr
Verkstadsg. 2
856 33 SUNDSVALL


Bryngels
Fridhemsg. 78
854 61 Sundsvall

Annons:

Pris för brunnsborrning i Sundsvall

Kostnad och pris för brunnsborrning i Sundsvall kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Sundsvall som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Sundsvall

I Sundsvall finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Sundsvall:

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Sundsvall om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Sundsvall.

I Sundsvall fanns det sammanlagt 5 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Sundsvall. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Sundsvall som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Västernorrland.