Brunnsborrning i Umeå. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Umeå som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Umeå

Annons:

Brunnsborrning i Umeå - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Umeå. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Umeå. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Umeå som också borrat brunn. I Umeå kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Umeå.
Annons:

Brunnsborrning i Umeå

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Umeå vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Umeå.

Byggkraft Renovering
Moritzv. 1
903 42 UMEÅ


Desrock AB
Lärlingsg. 29 B
904 22 Umeå


Energiborr i Umeå
Sörfors 120
905 88 UMEÅ

Annons:

Pris för brunnsborrning i Umeå

Kostnad och pris för brunnsborrning i Umeå kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Umeå som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Umeå

I Umeå finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Umeå:

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Umeå om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Umeå.

I Umeå fanns det sammanlagt 3 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Umeå. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Umeå som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Västerbotten.