Brunnsborrning i Bjurholm. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Bjurholm som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Bjurholm

Annons:

Brunnsborrning i Bjurholm - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Bjurholm. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Bjurholm. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Bjurholm som också borrat brunn. I Bjurholm kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Bjurholm.
Annons:

Brunnsborrning i Bjurholm

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Bjurholm vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Bjurholm.

Euroborr
Agnäs 99
916 91 BJURHOLM

Annons:

Pris för brunnsborrning i Bjurholm

Kostnad och pris för brunnsborrning i Bjurholm kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Bjurholm som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Bjurholm

I Bjurholm finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Bjurholm:

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Bjurholm om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Bjurholm.

I Bjurholm fanns det sammanlagt 1 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Bjurholm. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Bjurholm som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Västerbotten.