Brunnsborrning i Gimo. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Gimo som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Gimo

Annons:

Brunnsborrning i Gimo - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Gimo. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Gimo. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Gimo som också borrat brunn. I Gimo kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Gimo.
Annons:

Brunnsborrning i Gimo

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Gimo vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Gimo.

Villabrunnar Jansson AB
Solängsg. 35
747 41 GIMO

Annons:

Pris för brunnsborrning i Gimo

Kostnad och pris för brunnsborrning i Gimo kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Gimo som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Gimo

I Gimo finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Gimo:

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Gimo om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Gimo.

I Gimo fanns det sammanlagt 1 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Gimo. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Gimo som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Uppsala.