Brunnsborrning i Höör. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Höör som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Höör

Annons:

Brunnsborrning i Höör - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Höör. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Höör. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Höör som också borrat brunn. I Höör kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Höör.
Annons:

Brunnsborrning i Höör

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Höör vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Höör.

United Drilling Contractors AB
Portv. 2
243 93 HÖÖR


UDC & LM Borrning
Portv. 2
243 93 HÖÖR

Annons:

Pris för brunnsborrning i Höör

Kostnad och pris för brunnsborrning i Höör kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Höör som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Höör

I Höör finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Höör:

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Höör om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Höör.

I Höör fanns det sammanlagt 2 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Höör. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Höör som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Skåne.