Brunnsborrning i Kumla. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Kumla som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Kumla

Annons:

Brunnsborrning i Kumla - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Kumla. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Kumla. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Kumla som också borrat brunn. I Kumla kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Kumla.
Annons:

Brunnsborrning i Kumla

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Kumla vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Kumla.

Sörby Rör AB
Köpmang. 1
692 31 KUMLA


MS Borrteknik AB Sörby Rör AB
Blacksta 131
692 92 Kumla


DTH Brunnsborrning AB
Älvesta 105
692 92 Kumla

Annons:

Pris för brunnsborrning i Kumla

Kostnad och pris för brunnsborrning i Kumla kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Kumla som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Kumla

I Kumla finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Kumla:

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Kumla om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Kumla.

I Kumla fanns det sammanlagt 3 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Kumla. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Kumla som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Örebro.