Brunnsborrning i Öjebyn. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Öjebyn som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Öjebyn

Annons:

Brunnsborrning i Öjebyn - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Öjebyn. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Öjebyn. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Öjebyn som också borrat brunn. I Öjebyn kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Öjebyn.
Annons:

Brunnsborrning i Öjebyn

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Öjebyn vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Öjebyn.

Norrbottens Bergtjänst AB
Mejselv. 5
943 36 öjebyn

Annons:

Pris för brunnsborrning i Öjebyn

Kostnad och pris för brunnsborrning i Öjebyn kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Öjebyn som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Öjebyn

I Öjebyn finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Öjebyn:

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Du kan här läsa mer om orten Öjebyn om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Öjebyn.

I Öjebyn fanns det sammanlagt 1 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Öjebyn. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Öjebyn som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Norrbotten.