Brunnsborrning i Luleå. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Luleå som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Luleå

Annons:

Brunnsborrning i Luleå - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Luleå. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Luleå. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Luleå som också borrat brunn. I Luleå kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Luleå.
Annons:

Brunnsborrning i Luleå

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Luleå vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Luleå.

Luleå Energiborrning A
Torpslingan 18
973 47 Luleå

Annons:

Pris för brunnsborrning i Luleå

Kostnad och pris för brunnsborrning i Luleå kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Luleå som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Luleå

I Luleå finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Luleå:

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Luleå om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Luleå.

I Luleå fanns det sammanlagt 1 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Luleå. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Luleå som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Norrbotten.