Brunnsborrning i Boden. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Boden som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Boden

Annons:

Brunnsborrning i Boden - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Boden. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Boden. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Boden som också borrat brunn. I Boden kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Boden.
Annons:

Brunnsborrning i Boden

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Boden vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Boden.

Energiborr i Töre AB
Industriv. 20
961 68 Boden


Brunnsborrarna i Boden AB
Malmg. 5 A
961 67 BODEN


Dia-Team AB
Moråsv. 5
961 67 BODEN


Dia-Team AS
Moråsv. 5
961 67 BODEN

Annons:

Pris för brunnsborrning i Boden

Kostnad och pris för brunnsborrning i Boden kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Boden som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Boden

I Boden finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Boden:

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Boden om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Boden.

I Boden fanns det sammanlagt 4 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Boden. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Boden som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Norrbotten.