Brunnsborrning i Östersund. Här finns alla företag som utför brunnsborrning i Östersund som du kan anlita för borra brunn

Brunnsborrning i Östersund

Annons:

Brunnsborrning i Östersund - erfarna och pålitliga brunnsborrare som du kan anlita för ditt brunnsprojekt i Östersund. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med brunnsborrning i Östersund. För att få bästa underlag till en offert på brunnsborrningen rekommenderar vi att du hör med grannar i Östersund som också borrat brunn. I Östersund kan priserna på brunnsborrning variera så se till att ta in offerter från flera olika brunnsborrare innan ni väljer vilken ni ska anlita till att borra brunn i Östersund.
Annons:

Brunnsborrning i Östersund

Nedan hittar ni vår lista över företag som utför brunnsborrning i Östersund vilka du kan anlita när du ska borra brunn i Östersund.

Aqua Energiborrning AB
Hagv. 28
831 48 ÖSTERSUND

Annons:

Pris för brunnsborrning i Östersund

Kostnad och pris för brunnsborrning i Östersund kan variera en hel del beroende på valt företag och förutsättningarna för själva brunnsborrningen. Rekommenderat är att prata med eventuella grannar i Östersund som redan har borrat brunn samt ta in offerter från flera olika företag.

Brunnsfakta om Östersund

I Östersund finns det minst ett företag som sysslar med brunnsborrning, nedan finns en del fakta om orten Östersund:

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Du kan här läsa mer om orten Östersund om du vill veta annat än saker relaterat till brunnsborrning och brunnar i Östersund.

I Östersund fanns det sammanlagt 1 olika brunnsborrare att välja mellan när du vill få hjälp med borrning av brunn i Östersund. Om du ändå inte hittar någon brunnsborrare i Östersund som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en brunnsborrare i andra orter i Jämtland.